YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Salih Yüce, Doğuş Üniversitesi'nde Ders Verecek

Genç Birikim Derneği ve Onkoloji Hastaları Yardımlaşma ve Sevgi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Yüce,...

Salih Yüce, Doğuş Üniversitesi'nde Ders Verecek

Genç Birikim Derneği ve Onkoloji Hastaları Yardımlaşma ve Sevgi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Yüce, Doğuş Üniversitesi'nde 'Kansere Karşı Gençlik Katılımını' ders olarak verecek.
Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada: “Genç Birikim Derneği ve Onkoloji Hastaları Yardımlaşma ve Sevgi Derneği olarak her geçen gün çalışmalarımızın ödülünü ve taktirini almaya devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmalar nedeni ile Avrupa Medikal Onkoloji Derneği tarafından her yıl düzenlenen hasta kongresi için davet edildik , yapılan çalışmaları Viyana’da yaklaşık 500 hasta temsilcisi ve hastalara aktarma fırsatını yakaladık. Genç Birikim Derneği tarafından başlatılan ‘’Kansere Karşı Gençlik Katılımı ‘’ programı altında 11 Ekim Perşembe günü 15:00 /15:30 Saatleri arasında, Doğuş Üniversitesinin Toplumsal Duyarlılık Projeleri kapsamında Yönetim Kurulu Başkanımız Salih YÜCE Seminer olarak 1. Sınıf öğrencileri ile buluşup ‘’Kansere Karşı Gençlik Katılımını’’ ders olarak anlatacak. denildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler