YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tedaş Ekiplerinin Zorlu Mücadelesi

Muş’un Bulanık ilçesindeki TEDAŞ ekipleri, kar ve tipiye rağmen enerji nakil hatlarındaki arızaları gidermek için...

Tedaş Ekiplerinin Zorlu Mücadelesi

Muş’un Bulanık ilçesindeki TEDAŞ ekipleri, kar ve tipiye rağmen enerji nakil hatlarındaki arızaları gidermek için büyük mücadele veriyorlar.

TEDAŞ arıza ekibi, kış şartlarına aldırmadan kar kalınlığının iki metreyi bulduğu bölgelerde direklere çıkarak yaşanan arızaları gideriyor. Vatandaşı karanlıkta bırakmamak için eksi 30 derecede çalışan ve tipiye rağmen metrelerce yükseklikteki direklere çıkan görevliler, adeta ölüme meydan okuyorlar. TEDAŞ Bulanık Şefi Eyüp Aksoy, kış şartlarına aldırmada köylerden gelen ihbarları değerlendirdiklerini söyleyerek, “Köylere gidip eksi 30 dereceye aldırmadan direklere çıkıp arızaları gideriyoruz. 24 saat halkımızın hizmetindeyiz” dedi.

Tedaş Ekiplerinin Zorlu Mücadelesi

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler