YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AHİKA, uygulama sürecini anlattı

Ahiler Kalkınma Ajansı, 2011 Mali Destek Programı sonuçlarının açıklanmasının ardından başarılı projeler için bilgilendirme toplantısı...

AHİKA, uygulama sürecini anlattı

Ahiler Kalkınma Ajansı, 2011 Mali Destek Programı sonuçlarının açıklanmasının ardından başarılı projeler için bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Kamu kurum ve kuruluşları, özel işletmeler ve sivil toplum kuruluşlarından yaklaşık 80 davetlinin katılımıyla 44 başarılı proje adına gerçekleştirilen toplantı, Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Davut Yeşil’in açılış konuşmasıyla başladı.

Açılış konuşmasının ardından Program Yönetim Birimi Başkanı Dr. Lutfi Altunsu, 'Proje Değerlendirme ve Bütçe Revizyonu' ile 'İmza Öncesi İstenecek Belgeler' hakkında katılımcılara bilgi verdi. Toplantıda, başarılı proje temsilcilerine, imza sonrası yapılacak işlemler ve karşılaşılabilecek sorunlar hakkındaki bilgiler ise İzleme Değerlendime Birimi Başkanı Cengiz Aktaş tarafından aktarıldı. Toplantı, soru-cevap bölümüyle sona erdi. 2011 Mali Destek Programı’nın uygulama sürecinde sözleşmelerin başvuru sahiplerine yapılacak yazılı bildirimi müteakip, en geç 10 iş günü içinde imzalanması gerekiyor.

Bu süre zarfında sözleşme imzalamak üzere ajansa başvurmayan veya sözleşme imzalamayacağını yazılı olarak bildiren başvuru sahipleri, söz konusu destekten feragat etmiş sayılacak.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler