YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bakan Albayrak, Kırşehir’De (3)

BAKAN ALBAYRAK NEVŞEHİR'DE Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Kırşehir'in ardından Nevşehir'e geçti. Bakan Albayrak, Türkiye Gençlik Vakfı Bakan Albayrak, toplantının

Bakan Albayrak, Kırşehir’De (3)

BAKAN ALBAYRAK NEVŞEHİR'DE
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Kırşehir'in ardından Nevşehir'e geçti. Bakan Albayrak, Türkiye Gençlik Vakfı Bakan Albayrak, toplantının ardından Nevşehir Valiliği'ni ziyaret etti. Valisi İlhami Aktaş ve beraberindeki heyet tarafından karşılanan Bakan Albayrak, ziyaretin ardından işadamları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen toplantıya katıldı.
DAĞALGAZ MÜJDESİ VERDİ
Salona girişte Bakan Albayrak, Nevşehir’e eli boş gelmediğini belirterek, bu yıl sonuna kadar Gülşehir İlçesi'nin de artık doğalgaz kullanır hale geleceğini söyledi. Albayrak, ayrıca Özel Organize Sanayi Bölgesi, Acıgöl ilçe merkezi ve Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi'nin de doğalgaz kullanımı konusunda gerekli girişimlerin devam ettiği müjdesini verdi.
Basına kapalı yapılan toplantı sonrası Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’a Avanos el sanatları ürünü olan ve üzerinde nazar ağacı motifi bulunan çini tabak takdim etti.
Sinan KORKMAZER/NEVŞEHİR, (DHA)

Bakan Albayrak, Kırşehir’De (3)Bakan Albayrak, Kırşehir’De (3)Bakan Albayrak, Kırşehir’De (3)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler