YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gülşehir Karavezir İlkokulu Polonya Yolcusu

Gülşehir Karavezir İlkokulu öğrencileri, "Gökkuşağı Farklılıkların Buluşması AB Projesi” kapsamında 16-20 Mart tarihleri arasında Polonya’ya...

Gülşehir Karavezir İlkokulu Polonya Yolcusu

Gülşehir Karavezir İlkokulu öğrencileri, "Gökkuşağı Farklılıkların Buluşması AB Projesi” kapsamında 16-20 Mart tarihleri arasında Polonya’ya gidecek.

Türkiye, Bulgaristan, Polonya, İngiltere, İtalya, Fransa, Letonya, Litvanya ülkelerindeki okulların ortak proje çalışmasının şimdiki durağı Polonya oldu.16-20 Mart tarihlerinde ki çalışmaya Karavezir İlkokulu Öğretmenleri Seda Karataş ve Erhan Karataş ile öğrenciler, Rafet Çiftçi ile Şeyma Büyüksolak katılacak.

Gülşehir Karavezir İlkokul Müdür Yardımcısı İbrahim Uludağ: “AB Projesi kapsamında şimdiye kadar Polonya ve Bulgaristan dışında tüm diğer ortak üyeler ile çalışmalar gerçekleştirildi.Çalışmalara 10 öğretmen ve 12 öğrenci katkıda bulunarak anılan ülkelere çalışma ziyaretlerinde bulunduk” dedi.

Proje Koordinatörü Numan Çelebi ise çalışma ziyaretinin amacısının eğitim ve yönetimin geliştirilmesi yanında kültürel, ırksal, renksel farklılıkların bir arada yaşaması ve ortak yaşam değerlerinin oluşturulması, dünyada yükselen şiddet, ayrılıkçı, ırkçı hareketlere karşı kardeşlik ve birliktelik gibi ortak değerlerin savunulması olduğunu belirtti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler