YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kapadokya'da Balon Kazası: 8 Turist Yaralandı

Sinan KORKMAZER/ NEVŞEHİR (DHA)- KAPADOKYA bölgesinde Brezilyalı ve Çinli turistleri taşıyan sıcak hava balonu, elektrik tellerine çarparak, sert iniş yaptı.

Sinan KORKMAZER/ NEVŞEHİR (DHA)- KAPADOKYA bölgesinde Brezilyalı ve Çinli turistleri taşıyan sıcak hava balonu, elektrik tellerine çarparak, sert iniş yaptı. İniş sırasında balondaki motor alev alırken, 8 turist yaralandı Göreme Beldesi'nden bu sabah erken saatlere havalanan sıcak hava balonu, Ortahisar- Mustafapaşa beldeleri arasındaki Üzengi vadisinde elektrik tellerine çarparak, sert iniş yaptı. Bu sırada balona gaz veren motorun hortumu kontrolsüz olarak alev aldı. Balonda bulunan 15 turisten 8’i çarpmanın etkisi ve yanıklar nedeniyle yaralandı. Yaralı turistler Nevşehir'deki hastanelerde altına alındı. Olayla ilgili olarak jandarma çok yönlü soruşturmaya başladı. Kapadokya'da, 2013 yılı Mayıs ayında iki balonun havada çarpışması sonucu meydana gelen kazada, Brezilyalı 3 turist hayatını kaybetmişti.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler