YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

KAPEM'de 8 Yılda 9 Bin Kişi Kurs Görüyor

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) tarafından 2005 yılından beri 40'ı aşkın branşta gerçekleştirilen eğitim kurslarında 9 bin kişi faydalandı.

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) tarafından 2005 yılından beri 40'ı aşkın branşta gerçekleştirilen eğitim kurslarında 9 bin kişi faydalandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2005 yılında hizmete başlayan KAPEM'de bugüne kadar 9 bini aşkın kursiyer teorik ve pratik olarak eğitime katılırken, açılan kurslara katılım yönünden bilgisayar kursu ilk sırayı alıyor.

KAPEM'de bugüne kadar 40'ı aşkın branşta eğitici kurs çalışması düzenlenirken, düzenlenen bu kurs çalışmalarında bilgisayar işletmenliği eğitimi, bugüne kadar eğitimden geçirilen 4 bini aşkın kişinin katılımı ile en yoğun katılımın sağlandığı eğitim alanı olarak dikkat çekiyor.

Her eğitim döneminde hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki ayrı kategoride gerçekleştirilen bilgisayar eğitimlerinde, genç kız ve kadınların erkeklere oranla daha fazla katılım sağlıyor.

Bilgisayar eğitim merkezinde alanında uzman eğitici vasıtasıyla 4 ay süre ile eğitime katılan her yaş grubundan vatandaşlar için kurs bitiminde sınav düzenleniyor. Sınavı başarı ile tamamlayan kursiyerlere ise başarı sertifikası veriliyor.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler