YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Müftü Öztürk’ten Özyayla Köyü Kuran Kursu’na Ziyaret

Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, Müftü Yardımcısı Ahmet Celalettin Altunkaya ile birlikte Özyayla Köyü Kur’an...

Müftü Öztürk’ten Özyayla Köyü Kuran Kursu’na Ziyaret

Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, Müftü Yardımcısı Ahmet Celalettin Altunkaya ile birlikte Özyayla Köyü Kur’an Kursu öğretici ve öğrencilerini ziyaret etti.

Çanakkale Şehitleri için başlatılan Hatm-i Şerif kampanyasında 45 Hatmi Şerif okuyarak başarı gösteren Özyayla Kur’an kursu öğreticisi ve öğrencilerini ziyaret eden İl Müftüsü Yakup Öztürk, gösterdikleri gayret ve çalışmalarından dolayı kurs öğrencilerine ve buradaki din görevlilerine teşekkür etti.

Öztürk: “Kur’an kurslarında öğrenciler sadece Kur’an-ı Kerim öğrenmiyorlar, bunun yanında Peygamber Efendimizin hayatını, güzel ahlakını, ibadetlerini nasıl yapacaklarını, büyüklere saygıyı, küçüklere sevgiyi, hoşgörüyü ve merhameti de öğreniyorlar. Bu da onların kendileriyle, aileleriyle ve toplumla barışık, huzurlu ve mutlu bireyler olmasını sağlıyor. Hepinizin yüzünde bu mutluluğu görebiliyorum. Bundan dolayı hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

Öztürk daha sonra Özyayla Köyü Kur’an kursu öğreticisi Firdevs Adıyaman’a Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından Kur’an-ı Kerim hediye ederken, Müftü Yarımcısı Ahmet Celalettin Altunkaya’da öğrencilere Kur’an-ı Kerim Meali hediye etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler