YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nevşehir’de kaçak cep telefonu ve esrar ele geçirildi

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan iki ayrı otomobil aramasında, 50 adet kaçak cep telefonu...

Nevşehir’de kaçak cep telefonu ve esrar ele geçirildi

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan iki ayrı otomobil aramasında, 50 adet kaçak cep telefonu ile 3 gram esrar yakalndı.

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; Kayseri-Kırşehir Karayolu Avanos Çalış kasabası mevkiinde yaptıkları yol kontrol ve arama faaliyeti esnasında ,durdurulan bir otomobilde yapılan aramada, 50 adet değişik markalarda faturasız cep telefonu ele geçirildi. Olay sonrasında yakalanan 1 şüpheli şahıs, cumhuriyet savcısının talimatı ile ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı. Ele geçirilen 50 adet faturasız cep telefonu cumhuriyet savcılığına teslim edildi.

Diğer bir operasyonda ise Kayseri-Kırşehir karayolu Avanos Çalış kasabası mevkiinde yaptıkları yol kontrol ve arama faaliyeti esnasında durdurulan bir otomobilde yapılan aramada 3 gram esrar maddesi ele geçirdi. Olay sonrasında yakalanan 1 şüpheli şahıs, cumhuriyet savcısının talimatı ile ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı. Ele geçirilen 3 gram esrar maddesi cumhuriyet savcılığına teslim edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler