YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Babalar Günü’Nde Kızını Göremedi

- NİĞDE Çocuksuz Bırakılan Babalar ve Çocuk Hakları Derneği Başkanı Ali Selman Işık, Babaları Günü nedeniyle icra memuru aracılığıyla gittiği

Babalar Günü’Nde Kızını Göremedi

- NİĞDE Çocuksuz Bırakılan Babalar ve Çocuk Hakları Derneği Başkanı Ali Selman Işık, Babaları Günü nedeniyle icra memuru aracılığıyla gittiği boşandığı eşi İlknur I.'nın evinde 4 yaşındaki kızının kendisine gösterilmediğini öne sürdü.
Niğde Aile Mahkemesi'nin verdiği karar doğrultusunda 2. İcra Dairesi haciz memurları ve Niğde Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından görevlendirilen pedagog eşliğinde kızını görmeye gittiğini belirten Işık, eski eşinin kapıyı açmadığını savundu. Çaresiz durumda olduğunu söyleyen Işık, "Kızımın bulunduğu evin kapısını defalarca zili çalmamıza rağmen ve telefonla aramamıza rağmen kendilerine ulaşamadık. Çocuğumu benden kaçırdılar. Maalesef ki icra memurları bile böyle bir durumda çaresiz kalmakta ve bu tip olayların en ağır faturalarını babaları ile görüştürülmeyen çocuklara kesilmektedir" dedi.
Babalar Günü olmasına rağmen bu sevincini kızıyla paylaşamadığını söyleyen Işık, "Özellikle Babalar günü gibi ülkemizde tüm babaların sevinçle karşıladığı bir günde bizler çocuklarımızı haciz yolu ile dahi görüştürülmeyerek en acı hediyeyi almış oldum. Tüm babaların Babalar gününü en içten dileklerimizle kutlarım. Parası olmadığı için veya benim gibi mücbir sebeplerle çocuklarını göremeyen babalarımıza da Allah'tan sabır diliyorum" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler