YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Belediye Başkanı Akdoğan’dan Öğrencilere Satranç Takımı

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ilkokullar ve ortaokul öğrencilerine satranç takımı hediye ediyor. Akdoğan, “Çocuklarımız...

Belediye Başkanı Akdoğan’dan Öğrencilere Satranç Takımı

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ilkokullar ve ortaokul öğrencilerine satranç takımı hediye ediyor. Akdoğan, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. 2023 vizyonuna ulaşmamız için onlara gereken önemi ve desteği her zaman veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Akdoğan, 5 Şubat Ortaokulu'na gerçekleştirdiği ziyarette öğretmen ve öğrencilerle buluşarak, isteklerini dinledi. Öğretmenlerin, okul için bulundukları isteklere, “Çocuklarımız için halkımız için okullarımıza bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da imkânlarımız ölçüsünde katkılarımız devam edecek.” diyen Başkan Akdoğan, öğrencilerle de tek tek ilgilenerek onlarla fotoğraf çektirdi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, beraberinde Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit ile birlikte, 5 Şubat Ortaokulu'nu ziyaretinde öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Okul Müdürü ve öğretmenlerle sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Başkan Akdoğan, öğrencilere satranç takımı hediye etti.

Satranç takımını öğrencilere dağıtan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, derslerinden kalan boş zamanlarını satranç oynayarak geçirmelerini amaçlıyoruz.” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler