YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bor'da "Öğretmen Buluşmaları" Toplantısı Yapıldı

Bor'da, "Öğretmen buluşmaları" toplantısı yapıldı.

Bor'da, "Öğretmen buluşmaları" toplantısı yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bor Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, ilçede eğitimin kalkınması için çaba gösteren öğretmenlere başarılar dileyerek, öğretmenlerle iletişim içinde olabilmek için "Öğretmen Buluşmaları" düzenlediklerini kaydetti.

Kimi zaman zor şartlar altında çalışan öğretmenlerin yaptıkları çalışmalarla örnek olduklarını, genç ve dinamik bir kadronun daha büyük başarılara imza atacağının altını çizen Ekinci, "Eğitimde bizim için birinci öncelik çocuklarımızdır. Sonrasın da ise öğretmenlerimiz gelmektedir. Biz hem kendi hakkımız hem de başkalarının hakkı için çalışmalıyız. Bizler her gün yaptıklarımızın değerlendirmesini yapmalıyız. Amacımız kişisel bir başarı kazanmak değil, toplumsal başarıyı yakalamak" dedi.

Eğitimde kitabın önemini de değinen Ekinci, Türkiye'de bilim adamları kadar, şairlere, yazarlara ve edebiyatçılara da ihtiyacın olduğunu, her öğrencinin çantasında boş zamanlarında okuyacağı bir kitabın olması gerektiğini belirtti.

Genç ve dinamik kadronun Bor ilçesinde birçok iş ve başarıya imza atacağına inandığını belirten Ekinci, öğretmen buluşmalarının bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

Toplantı öncesinde, ilçede görevli müzik öğretmenleri tarafından müzik dinletisi sunuldu.

Muhabir: Murat Kaya / Betül Abbak

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler