YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çamardı Belediyesi'nde Toplu Sözleşme Imzalandı

Çamardı Belediyesi ile Bem-Bir-Sen (Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği) sendikası arasında belediyede çalışan memurlar için "Sosyal Denge Sözleşmesi" imzalandı.

Çamardı Belediyesi ile Bem-Bir-Sen (Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği) sendikası arasında belediyede çalışan memurlar için "Sosyal Denge Sözleşmesi" imzalandı.

Çamardı Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, belediyede düzenlenen imza törenine, Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu, Bem-Bir-Sen Niğde İl Başkanı Ergün Yılmaz, Mali Sekreter İlyas Yağız, Bem-Bir-Sen Çamardı Temsilcisi Deniz Poyraz ve Belediye İşyeri Temsilcisi Vahdi Sönmez katıldı.

Kendisinin de bir dönem devlet memurluğu ve sendikacılık görevlerinde bulunduğunu belirten Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu, şunları kaydetti:

"Belediye bünyesinde çalışan memurların maddi ve manevi olarak desteklenmesi gerekiyor. Aynı odada aynı işi yapıp farklı ücret alan memurlar arasındaki dengesizliği bir nebze olsun azaltmak için yapılan, 'Sosyal Denge Sözleşme' yenilenmesi bizleri mutlu etti."

Bem-Bir-Sen Başkanı Ergün Yılmaz ise, sendika olarak üyelerin mali ve sosyal konularda yanlarında olduğunu belirterek, "Memur arkadaşlarımızın da performans noktasında üzerlerine düşeni yapacağına inanıyorum. Sözleşmenin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Muhabir: Murat Kaya / Betül Abbak

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler