YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İmam Hatip Ortaokulu “o İçimizden Biri” Programı Düzenledi

Niğde İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine yönelik olarak “O içimizden Biri” adında bir söyleşi programı hazırladı.İmam...

İmam Hatip Ortaokulu “o İçimizden Biri” Programı Düzenledi

Niğde İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine yönelik olarak “O içimizden Biri” adında bir söyleşi programı hazırladı.

İmam Hatip Ortaokulu tarafından toplantı salonunda düzenlenen programa Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ve Şube Müdürü Recep Koçer katıldı. Programda öğrenciler Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’ye sorular sordu.

Programda öğrenciler ile söyleşi yapan ve sorularını cevaplayan Milli Eğitim Müdürü Ekinci, “Sizler burada birçok bilgiye sahip olacaksınız. Siz burada sadece İmam yada hatip olmaya gelmediniz. Bunun canlı örneği bizleriz. Sizler buraya herşey olmaya geldiniz. Bizim anlayışımızda önce insan olmak vardır. İnsanlığa hizmet etmek vardır. Allah’ın yarattığı en şerefli varlıklar insanoğludur. Sizlerin bir görevi de yardım etmek yardım elini uzatmaktır. Ülkemiz Sudan’da, Somali’de yaşananlara yardım elini uzatıyor. Bizlere de bu yakışır. ” dedi.

Topluma örnek olmak gerektiğinin altını çizen Ekinci, “ İnsanların en hayırlısı yardım edendir. Sizler hem çevrenize hem de insanlığa yardım elini uzatmalı ve faydalı olmalısınız. Yaptığınız hareket ve davranışlar ile topluma örnek bireyler olmalısınız.” dedi.

Okul Müdürü Adem Uygur, “ İmam Hatip Ortaokulu olarak “O İçimizden Biri” adında bir program düzenledik. Bu programın ilkinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Celalettin Ekinci’yi misafir ettik. Öğrencilerimiz ilimizde imam hatiplerden mezun olup çalışanları görüp tanısınlar istedik. Bundan sonraki programlarımızda yine ilimizde tanınmış kişileri misafir edip öğrencilerimiz ile söyleşi yaptırmayı düşünüyoruz. Milli Eğitim Müdürümüze katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Program boyunca öğrenciler il milli eğitim müdürü Ekinci’ye merak ettikleri konular hakkında sorular sorarak bilgi aldı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler