YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaybolan Engelli Çocuk, Donmak Üzereyken Bulundu

Niğde'de kaybolan işitme engelli 9 yaşındaki çocuk, evinden 7 kilometre uzaktaki dağlık alanda donmak üzereyken bulundu.

Niğde'de kaybolan işitme engelli 9 yaşındaki çocuk, evinden 7 kilometre uzaktaki dağlık alanda donmak üzereyken bulundu.

Altunhisar ilçesi Uluören köyündeki evinden ayrılan işitme engelli Mustafa Yiğitbilek'in (9), eve dönmemesi üzerine çevrede arama yapan yakınları, çocuğa ulaşamayınca jandarma ekiplerinden yardım istedi.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, eğitimli köpekler "Aza" ve "Harbi"yi de kullanarak başlattığı arama çalışmalarına İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personeli de katıldı.

Mustafa Yiğitbilek, giysileri köpeklere koklatılarak yürütülen ve yaklaşık 4 saat süren arama çalışmaları sonucunda köyden 7 kilometre uzaktaki dağlık alanda donmak üzereyken bulundu.

Altunhisar Devlet Hastanesi'ne götürülen Mustafa, sağlık kontrolünün ardından ailesine teslim edildi.

Muhabir: Murat Kaya / Mustafa Yıldız / İsmail İçer

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler