YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kuyumculara Sahte Altın Satmaya Çalışırken Yakalandılar

Uğur MART/NİĞDE, Dün akşam saatlerinde başka bir şehirden Niğde'ye gelen Ukrayna uyruklu kadın Olena Kırallı, Yaşar Atabey, Ercan Eribol ve

Kuyumculara Sahte Altın Satmaya Çalışırken Yakalandılar

Uğur MART/NİĞDE, Dün akşam saatlerinde başka bir şehirden Niğde'ye gelen Ukrayna uyruklu kadın Olena Kırallı, Yaşar Atabey, Ercan Eribol ve Orhan Karader, iddiaya göre ellerindeki sahte altınları satmak için Kuyumcular Caddesi'ne geçti. Burada bir kuyumcuya giren dolandırıcılar, altın bozdurmak istediklerini söyledi. İsmi açıklanmayan kuyumcu, altınların sahte olduğunu anlayınca bir fırsatını bulup polisi ararken, dolandırıcıları da oyalamaya başladı.
Kısa sürede kuyumcuya gelen polis, şüphelileri suçüstü yakaladı. Olena Kırallı, Yaşar Atabey, Ercan Eribol ve Orhan Karader'in üst aramasında polis, sahte 17 çerçeveli çeyrek zincir, 2 Trabzon burması bilezik, 4 Adana burması bilezik ile 7 bin TL para ele geçirdi.
Emniyete götürülen şüphelilerden Orhan Karadere'nin dolandırıcılık suçundan arandığı saptandı. 4 kişi, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Kuyumculara Sahte Altın Satmaya Çalışırken YakalandılarKuyumculara Sahte Altın Satmaya Çalışırken Yakalandılar

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler