YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Melendiz’in Sorunları Çalıştayda Masaya Yatırıldı

Niğde'nin Çiftlik ilçesinde 1. Melendiz Çalıştayı düzenlendi. Melendizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, tarafından düzenlenen çalıştayda...

Melendiz’in Sorunları Çalıştayda Masaya Yatırıldı

Niğde'nin Çiftlik ilçesinde 1. Melendiz Çalıştayı düzenlendi. Melendizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, tarafından düzenlenen çalıştayda ilçeye bağlı beldelerin belediye başkanları ile köy muhtarları sırayla söz alarak kendi yerleşim birimlerinin sorunlarını anlattı.

Melendizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sebahattin Altındağ’ın ev sahipliğinde Mustafa Kemal Ortaokulu Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen çalıştaya Çiftlik Kaymakamı Uğur Köroğlu, Çiftlik Belediye Başkanı Yusuf Öcal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfi Doğan, MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er, MHP Niğde Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, AK Parti Çiftlik İlçe Başkanı Bayram Taş, belde belediye başkanları, köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dernek Başkanı Sebahattin Altındağ’ın açılış konuşmasının ardından sırasıyla Çiftlik ilçesine bağlı beldelerin belediye başkanları ve köy muhtarları söz alarak kendi yerleşim birimlerinin sorunlarını anlattı. Belediye başkanları ve köy muhtarları genel olarak tarımsal sulama sorunları, tarım alanlarında yeterli faaliyet gösterememeleri, patates üreticilerinin yaşadığı sorunlar, ulaşım sorunları, eğitim ve sağlık sorunlarından bahsetti. Konuşmalarda en çok vurgu yapılan sorunlar arasında Niğde Çiftlik arasındaki dağ yolunun yapılmamasından kaynaklanan problemler yer aldı. Konuşmacılar ayrıca, toplantıya davet edildikleri halde katılmayan Niğde Valisi Alim Barut ve Niğde milletvekillerinde serzenişte bulundu.

Çiftlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfi Doğan, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilileri de kendi birimlerinin ilçe genelinde yaptığı çalışmaları anlattı.

Melendizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sebahattin Altındağ, dernek olarak kısa bir süre önce yönetimi devraldıklarını belirterek, “Çiftlikte ik kez böyle bir Çalıştay düzenledik. Düzenlediğimiz çalıştayda öne çıkan sorunlar, sadece burada konuşulmuş olmakla kapanmayacak. Bu sorunların üzerine gideceğiz ve çözümü noktasında gecemizi gündüzümüze katacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ayrıca bu tür etkinlikleri artırarak devam edeceğiz.” dedi.

Daha sonra kürsüye çıkan Çiftlik Kaymakamı Uğur Köroğlu, çalıştayın verimli geçtiğini ve herkesin özgürce tüm sorunlarını burada anlattığını belirterek, çalıştayı düzenleyen dernek yöneticilerine teşekkür etti. Köroğlu, ayrıca Ahiler Kalkınma Ajansı’nın faaliyetlerinden de bahsederek, hibe destekli projelere ortak katılımın sağlanması gerektiğini ifade etti.

Toplantının ardından katılımcılar dernek yönetimine teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin devam etmesi gerektiğini belirtti.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler