YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Mutlu Nesiller Mutlu Aile Ile Başlar'

Niğde Belediyesi tarafından düzenlenen 'Mutlu Nesiller Mutlu Aile ile Başlar' programı tamamlandı. 3 Mart 2013...

'Mutlu Nesiller Mutlu Aile Ile Başlar'

Niğde Belediyesi tarafından düzenlenen 'Mutlu Nesiller Mutlu Aile ile Başlar' programı tamamlandı. 3 Mart 2013 Pazar günü düzenlenecek seminerin ardından, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenecek program ile katılımcılara sertifika ve hediyeler verilecek.

Niğde Belediyesi'nin düzenlediği programa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Niğde İl Müftülüğü de katkı sağladı. Sağlıklı bir toplum içinde aile kavramının yeri, evliliğin önündeki engelleri ortadan kaldırmak, sevgi ve mutluluk dolu bir aile yapısı oluşturmak amacıyla gençleri eğitmek ve kurulan aile içindeki problemlere iletişim yoluyla çözüm bulma amacıyla düzenlenen 'Mutlu Nesiller Mutlu Aile ile Başlar' projesi tamamlandı.

'Mutlu Nesiller Mutlu Aile ile Başlar' konulu projede 'Aile Nedir? Nasıl Olunur? Erkek ve Kadın Psikolojisi, Evlilikte İletişim, Uygulama Empati Yapma ve Sevgi Dili Keşfi, Eşe Mektup Yazma, Evlilik Sorunları ve Önerileri, Evlilik Kutsaldır, İyi Eş Olma ve Doğru Eşi Tanıma, Ev Yönetimi ve Pratik Bilgiler, Çocuk Eğitiminde Anne Baba Tutumları, Sağlıklı Yaşam ve İlk Yardım, Bebeklik ve Bebek Bakımı, Ergenlik Dönemi Uyum ve Davranış Eğitimi' gibi konuların ele alındığı seminer 3 hafta sürdü.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler