YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Niğde Ak Parti Gençlik Kollarından Odtü Olaylarına Tepki

Geçtiğimiz günlerde Ankara ODTÜ’de ülkemizin yüksek çözünürlüklü yerli imkanlarla yapılan keşif uydusu Göktürk-2 Çin'deki uzay...

Niğde Ak Parti Gençlik Kollarından Odtü Olaylarına Tepki

Geçtiğimiz günlerde Ankara ODTÜ’de ülkemizin yüksek çözünürlüklü yerli imkanlarla yapılan keşif uydusu Göktürk-2 Çin'deki uzay üssünden fırlatılmasının ardından ODTÜ’de çıkan olaylara karşı Niğde Ak Parti Gençlik Kollarından kınama geldi.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın da katıldığı Göktürk-2’nin fırlatılma töreninde ODTÜ’de çıkan olaylarla ilgili karşı Niğde Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre KESEK yaptığı açıklamada, çıkan olayları Ak Parti Gençlik Kolları olarak kınadığını söyledi.

Başkan Kesek, “Üniversitelerin asıl ve esas görevi bilgi üreterek Türkiye’nin hizmetinde olmaktır. Ülkenin gelişmesine katkı sağlamaktır. Çünkü üniversite demek, beyini eğitimini gelişip yapıldığı mekanlar demektir. Bir ülkenin gelişmişlik düzeyi, üniversite eğitiminden geçtikten sonra ülkenin kalkınmasına katılan beyinlerin değeri ve sayısı ile ölçülebilir Niğde Ak Parti Gençlik Kollarının yapmış aldığı toplantıda şu bilgileri kamuoyumuza duyurulmasını faydalı görmüştür. Bilim, teknoloji ve çağdaş uygarlık yarışında gurur vesilemiz olan Türkiye’nin ilk milli yer Gözlem Uydusu uzayı fırlatılması töreninde meydana gelen müessbip olayları barış ortamı, sağduyu ve milli idareye karşı bir tehdit olarak gördüğümüz ve kınadığımızı Niğde Ak Parti Gençlik Kolları olarak kamuoyuna ilan ediyoruz.” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler