YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Niğde Belediyesi 2013 Yılı Bütçesi 94 Milyon 231 Bin Lira Olarak Belirlendi

Niğde Belediye Meclisi 2013 mali yılı bütçesini onaylanarak 2013 yılı bütçesini 94 milyon 231 bin lira olarak belirledi.

Niğde Belediye Meclisi 2013 mali yılı bütçesini onaylanarak 2013 yılı bütçesini 94 milyon 231 bin lira olarak belirledi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Başkanlığı'nda yapılan belediye meclis toplantısında 2013 yılı performans programı ve mali bütçesi kabul edildi.

Plan ve bütçe komisyonunun hazırladığı 2013 yılı mali bütçesi maddeler halinde okunarak oylamaya sunuldu. Niğde Belediyesi 2013 mali yılı harç, ücret tarifeleri ve gelir gider bütçesi ile bütçe kararnamesi, meclis üyelerince onaylandı.

2013 yılında da hizmetlerin aralıksız devam edeceğini ve çok sayıda projeyi hayata geçireceklerini belirten Akdoğan, "Belediyenin ana faaliyet alanları dikkate alınıp görev ve sorumluluklar göz önünde bulundurularak amaç ve hedefler tespit edilmiştir. Yatırım ve performans hedeflerine ulaşmak için gerçekleştirilecek faaliyetlere ve bunların kaynak ihtiyacına uygun olarak bütçemiz meclisimiz tarafından onaylanmıştır. Hizmetlerimize ve yatırımlarımıza 2013 yılında da hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

Niğde Belediyesi 2013 yılı bütçesi 94 milyon 231 bin lira olarak belirlenirken, vergi, harç ve ücretler tarifesi ve bütçe kararnamesi de oy çokluğu ile kabul edildi.

Muhabir: Betül Abbak

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler