YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Niğde Paltformu Van gündemiyle toplandı

Niğde Gazeteciler Cemiyeti’nin önderliğinde il düzeyinde faaliyet gösteren siyasi partiler, meslek kuruluşları, sendikalar ve kitle...

Niğde Paltformu Van gündemiyle toplandı

Niğde Gazeteciler Cemiyeti’nin önderliğinde il düzeyinde faaliyet gösteren siyasi partiler, meslek kuruluşları, sendikalar ve kitle örgütleri temsilcilerinin katılımı ile oluşturulan 'Niğde Platformu' Van depremi için toplantı yaptı.
Cemiyet Başkanı Necmi Pişkin, Van için tek yürek olunması gerektiğini vurguladı. Pişkin, “Artık Niğde için tek yürek olma zamanı gelmiş ve bu konuda geç bile kalınmıştır. Bu girişimi gönülden destekleyen, katkıda bulunan her kesimi ve tüm sivil toplum kuruluşlarını sevgi ile kucaklıyoruz.” diye konuştu.
Toplantıda yürütme kuruluna Celalettin Özüdoğru, Osman Sert, Ömer Demir, Ahmet Erdoğan, Şakir Sevdi, Nurettin Şenluk, Z. Cem Yıldırım, Hasan Ceylan, Mehmet Avşar, Şaban Özkaymak, Gökhan Özbek, Eyüp Aktaş, Muharrem Velioğlu, Abudder Zorba, Ali Osman Sayın, Hayrullah Eraslan ve Bülent Karabulut seçildi.
Hayrullah Eraslan, güçlü bir Niğde lobisi oluşturulması gerektiğini belirterek “Niğde sahipsiz. Ankara’daki Niğde Günleri etkinliğinde bunu yaşadık. Güç birliği şart.” dedi. Celalettin Özüdoğru, Memur-Sen’e bağlı 11 işkolu ile birlikte desteğe hazır olduklarının altını çizdi. Türk Sağlık Sen Niğde Şube Başkanı Soner Kırman, Niğde Platformuna canı gönülden destek vereceklerini belirtti. Abudder Zorba, doğal afetlerde profesyonel olmadığımıza dikkati çekti. Z. Cem Yıldırım, şehitler için miting yapılmasını önererek platformun çalışmalarına başarılar diledi. Nurettin Şenluk, Niğde Platformu'na destek vereceklerini kaydetti. Şakir Sevdi, Niğde’nin 3. derece deprem kuşağında olduğuna işaret etti. Ahmet Erdoğan, Platformun çalışmalarına başarılar dilerken destek vereceklerinin altını çizdi.
NGC Başkanı Necmi Pişkin, katılımcılara gündem dışına çıkılmaması konusunda hatırlatma yaptı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler