YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Niğde Üniversitesi'ne İSO Belgesi Verildi

Niğde Üniversitesi İSO 9001-2008 Kalite belgesi aldı. İSO 90001-2008 kalite belgesini Uniacademy Yönetim İstemleri Uzmanı...

Niğde Üniversitesi'ne İSO Belgesi Verildi

Niğde Üniversitesi İSO 9001-2008 Kalite belgesi aldı. İSO 90001-2008 kalite belgesini Uniacademy Yönetim İstemleri Uzmanı İSO Baş Denetçisi Prof. Dr. Ali İlseven Niğde Üniversitesi Senato Salonu'nda düzenlenen toplantı ile Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür’e verdi.

Sertifika törenine Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Uniacademy Yönetim Sistemleri uzmanı İSO Baş Denetçisi Prof. Dr. Ali İlseven, Üniversite rektör yardımcıları, bölüm başkanları ile dekanlar katıldı.

Şimdiye kadar yapılan çalışmalarda belirli noktalara gelindiğini belirten Rektör Görür, “Artık gelinen bu noktadan itibaren kişilerin veya kişisel düşüncelerin hâkim olduğu bir üniversite olmaktan çıkmış ve kurumsal kuralların işlediği bir üniversite haline geldik. Yapılan birçok çalışma gelinen bugünkü noktada artık değerini bulmuş durumadır, işte yapılan çalışmalar, incelemeler, değerlendirmeler, eğitimler sonunda İSO 9001-2008 belgesi alınacak olması bizlere son derece mutlu etmiştir. Bundan önceki çalışmalar ve üniversitemizin top yekûn çalışmaları neticesin de geçtiğimiz hafta Avrupa Birliği tarafından da diploma eki etiketini de almıştır." dedi.

Niğde Üniversitesi Rektörü Görür, ”Bu başarının elde edilmesinde benimle beraber çalışan bütün üniversite görevli mesai arkadaşlarımı başta olmak üzere bizim bu işlere motivasyonumuzu artıran Niğde halkına desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Basında ki yansımaları bizim iyi anlatamadığımızdan dolayı küçük yansımalar olabilir girişimcilik ve yenilikçilik endeksilikte devlet üniversiteleri arasında 29 sırayı alması Niğde Üniversitesi için büyük bir başarısıydı. Niğde Üniversitesi'nin ise Niğde halkının çok iyi algılamasını istiyorum. Ama eğer bu algı yerini bulmaz ise bu başarı sağlanamayacaktır o zaman biz değerli basın mensuplarımızdan ricamız üniversitemiz için önemli konuları basında gerektiği gibi yer almaları sağlamalarını iştiram ediyorum basın desteğinin çok önemli olduğunu burada ifade etmek istiyorum." şeklinde konuştu.

Prof. Dr. Ali İlseven, “İSO 9001-2008 kalite belgesi çağımızda bir gereklilik halene getirilmiştir. Sistemin kalite bazında sürekli iyileştirme moduyla gitmesi sürecinin bir başlangıcının bir kaliteye doğru gitmesi çalışanların katılımı ve liderlik bazıyla yönetim ve yönetim üst düzeylerinin oto kontrol sistemlerini eline alması ve dökümasyonun mevcut sisteme katkı sağlamasıyla ilgili bir çalışmaydı bu yapılan çalışma, Niğde üniversite Rektörümüz başta olmak üzere Üniversitemizi ileriye yönelik götürecek olan bu çalışmada üstün gayretlerinden dolayı Rektör yardımcılarımızı ve emeği geçenleri kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler