YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Niğde'de öldürülen eski damat adayının zanlıları teslim oldu

Uğur MART/NİĞDE, Olay, geçen 23 Kasım'da Niğde'nin Hıdırlık Mevkii'nde meydana geldi. Bir otoparkta çalışan Serkan Gültekin, iddiaya göre bir süre

Niğde'de öldürülen eski damat adayının zanlıları teslim oldu

Uğur MART/NİĞDE, Olay, geçen 23 Kasım'da Niğde'nin Hıdırlık Mevkii'nde meydana geldi. Bir otoparkta çalışan Serkan Gültekin, iddiaya göre bir süre önce ayrıldığı ismi açıklanmayan nişanlısının babası Ercan Aydın ve kardeşi M.A. tarafından pompalı tüfekle açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Niğde Devlet Hastanesi'ne götürülen Gültekin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ercan Aydın ile oğlu olay yerinden kaçtı.
Polis tarafından her yerde aranan baba oğul Niğde merkeze bağlı Yeşilgölcük Beldesi'ndeki jandarma karakoluna teslim oldu. Buradaki işlemlerinin ardından İl Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edilen şüphelilerden M.A.'nın ifadesinde Serkan Gültekin'e önce otomobille çarpıp düşürdüklerini, ardından da kendisinin pompalı tüfekle 4 el ateş edip öldürdüğünü söylediği belirtildi.
Sorgularının ardından Ercan Aydın ile M.A., adliyeye sevk edildi. Çelik yelek giydirilen zanlıların adliyeye getirilişi sırasında polis geniş güvenlik önlemi aldı. Baba oğul, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

ESKİ DAMAT ADAYINA POMPALI TÜFEKLE İNFAZ

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler