YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Niğdeli İşverenler İşçisine Sahip Çıkıyor

SGK Niğde İl Müdürü Adil Demir, 2012 yılında sigorta prim tahsilatının yüzde 95 olduğunu ve...

Niğdeli İşverenler İşçisine Sahip Çıkıyor

SGK Niğde İl Müdürü Adil Demir, 2012 yılında sigorta prim tahsilatının yüzde 95 olduğunu ve bu konuda Niğdeli iş verenlerin duyarlı olduğunu söyledi.

SGK Niğde İl Müdürü Adil Demir, “2012 yılında sigorta prim tahsilatı yüzde 95’dir ve bu rakam Niğde için çok güzel bir sonuç. Niğdeli işverenler bu konuda çok duyarlı. Bu duyarlılıktan dolayı işverenleri kutluyorum” dedi.

Müdür Adil Demir, “Temmuz 2012 tarihinde, Niğde İl müdürlüğü görevine başladım. Sistem bazında daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla sistem ağımızı yeniden donatarak güçlendirme çalışmalarına ağırlık verdik. Bunun yanında personelimize yönelik hizmet içi eğitim çalışmaları yaptık. Bu eğitimlerimiz 2013 yılında da devam edecek. 2012 yılında daha önceden yeşil kartlı olan vatandaşlarımızın 01.01.2012 tarihi itibariyle yürürlüğe giren Genel sağlık sigortası kapsamına alınmasıyla ilgili gerekli işlemler tamamlanmıştır” diye konuştu.

SGK bilincini vatandaşların hafızasına kazıdıklarını anlatan Müdür Demir, “SGK simgesi ve bilincini vatandaşlarımız ile çocuklarımızın hafızasında yer alabilmeleri için bir takım çalışmalar yaptık. Sivil toplum kuruluşlarımız ve muhtarlarımız ile yapılan toplantılarda çalışmalarımızı anlattık ve anlattıklarımızı köye ve kasabalarında veya mahallelerinde ki vatandaşlara anlatmalarını istedik. Çocuklarımıza yönelik ise 10 Bin adet kitap ve CD dağıtımı gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

Demir, açıklamasının devamında SGK Niğde İl Müdürlüğünün devam eden yeni hizmet binasının 2013 yılı Ekim ayında hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler