YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öğretmen Buluşmaları Bor İlçesinde Gerçekleştirildi

Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Öğretmen Buluşmaları” toplantıları bu sefer Bor ilçesinde gerçekleştirildi. ...

Öğretmen Buluşmaları Bor İlçesinde Gerçekleştirildi

Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Öğretmen Buluşmaları” toplantıları bu sefer Bor ilçesinde gerçekleştirildi. Bor ilçesindeki öğretmenlerle Bor Belediyesi Kültür Merkezinde bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, ilçede eğitimin kalkınması için çaba gösteren öğretmenlere başarılar diledi. Toplantı öncesi Bor ilçesinde görev yapan müzik öğretmenleri tarafından toplantıya gelenlere müzik ziyafeti yaptılar.

Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, öğretmenlerle iletişim içinde olabilmek için Öğretmen Buluşmaları düzenlediklerini belirterek “Ulaşabildiklerimizin sevincini, ulaşamadıklarımızın kaygısını yaşıyoruz” dedi.

Ekinci, kimi zaman zor şartlar altında çalışan öğretmenlerimizin yaptıkları çalışmalarla örnek olduklarını vurgulayarak, genç ve dinamik bir kadronun daha büyük başarılara imza atacağının altını çizdi. Ekinci, “Eğitimde bizim için birinci öncelik çocuklarımızdır. Sonrasın da ise öğretmenlerimiz gelmektedir. Biz hem kendi hakkımız hem de başkalarının hakkı için çalışmalıyız. Bizler her gün yaptıklarımızın değerlendirmesini yapmalıyız.” dedi.

Eğitimde kitabın önemini vurgulayan Ekinci “Bizim ülkemizde bilim adamları kadar, şairlere yazarlara ve edebiyatçılara da ihtiyacımız var. Her öğrencimizin çantasında mutlaka boş zamanlarında okuyacağı bir kitabı olsun. Bunu yapabiliyorsak her öğrencimizde ve öğretmenimizde yapmalıyız.” dedi.

Amacının kişisel bir başarı değil toplumsal bir başarı olduğunu söyleyen Ekinci, “ Eğitimin her alanında farklılıklar olacaktır ve olmalıdır. Yaptığımız her işte insanın insana saygısı çok önemlidir. Bu genç ve dinamik kadronun Bor ilçemiz için bir çok iş ve başarıya imza atacağına inanıyorum. Sizlerin her zaman yanında olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve ekibine, okul müdürü arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek konuştu.

Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, öğretmen buluşmalarının bundan sonra da devam edeceğini belirtti.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler