YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Özel Sungurbey Koleji'nde Judo Sporunda Kuşak Terfi Töreni Yapıldı

Sungurbey Koleji'nin açmış olduğu spor aktivitelerinden bir tanesi olan ve gençleri spora alıştırma amacıyla kurulan...

Sungurbey Koleji'nin açmış olduğu spor aktivitelerinden bir tanesi olan ve gençleri spora alıştırma amacıyla kurulan Judo kursunun terfi töreni yapıldı.

Büyük ilgi gören bu kursta öğrenciler aldıkları kemerlerini değiştirerek bir üst aşamaya geçtiler. Özel Sungurbey Koleji Spor Salonu’nda yapılan törene, Gençlik ve Spor Müdürlüğü Judo Antrenörü Hamza Selen, Sungurbey Judo Takımı Antrenörü Tayfur Kurtulmuş, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Eyüb Gedik, törenin açılış konuşmasını yaparak, spora verdikleri desteklerinin süreceğini okul olarak eğitim öğretimin yanında sportif alanlarda da iddialı olduklarını söyledi.

Törende, Judo öğretmeni Tayfur Kurtulmuş, Judo hakkında ve kuşak renkleri hakkında kısa bir açıklama yaptı. Judo sporunu bir yaşama benzetildiğini ve doğumdan ölüme kadar olan süreye benzetildiğini, kuşakların renginin de her birinin anlamı olduğunu, doğumdan mezara kadar geçen süreyi ifade ettiğini söyledi.

Kurtulmuş ayrıca, “Nisan ayında yapılacak olan okullar arası Judo turnuvasına yoğun bir şekilde hazırlanıyoruz.” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler