YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sivas'ta Dolandırdı, Niğde'de Yakalandı

- SİVAS'ta kendisini savcı olarak tanıtarak bir ev kadınının 120  bin lira değerindeki altınlarını dolandırdığı iddiasıyla 35 yaşındaki Tamer Özkaracadağ,

Sivas'ta Dolandırdı, Niğde'de Yakalandı

- SİVAS'ta kendisini savcı olarak tanıtarak bir ev kadınının 120 bin lira değerindeki altınlarını dolandırdığı iddiasıyla 35 yaşındaki Tamer Özkaracadağ, Niğde'de otobüste yakalandı. Şüphelinin üzerinden dolandırdığı altınlar çıktı.
Sivas'ta oturan Z.Ç.'yi telefonla arayan dolandırıcı, kendini savcı olarak tanıtıp, "Adınız bir kuyumcu dolandırıcılığına karıştı, bu nedenle eviniz de bulunan altınları bana teslim edin" diyerek korkuttu. Eve gelen şüpheli, kadının 120 bin lira değerindeki altınlarını alarak kaçtı.
Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan Z.Ç. durumu polise haber verdi. Kadının verdiği eşkal doğrultusunda harekete geçen polis, çevre illeri de uyardı. Niğde polisi de Niğde-Nevşehir karayolunda kontrol noktası oluşturarak araçlarda arama yaptı. Bir otobüste yapılan aramada eşkali belirlenen Tamer Özkaracadağ gözaltına alındı.
Üzerinden Sivas'ta dolandırılan altınlar çıkan Özkaracadağ sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Sivas'ta Dolandırdı, Niğde'de YakalandıSivas'ta Dolandırdı, Niğde'de Yakalandı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler