YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Toroslara 19 Mayıs Yürüyüşü

Malik GÖDELİNER/ULUKIŞLA(Niğde), (DHA)- NİĞDE'nin Ulukışla İlçesi'ne dağ yürüyüşü yapan Adanalı doğaseverler, zirvedeki karın içinde kısa kollu kıyafetlerle yürüdü. Darboğaz Köyü'ne bağlı

Toroslara 19 Mayıs Yürüyüşü

Malik GÖDELİNER/ULUKIŞLA(Niğde), (DHA)- NİĞDE'nin Ulukışla İlçesi'ne dağ yürüyüşü yapan Adanalı doğaseverler, zirvedeki karın içinde kısa kollu kıyafetlerle yürüdü.
Darboğaz Köyü'ne bağlı 2900 rakımlı Karagöl Pilottepe kadar olan 12 kilometrelik yolu tırmanan Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü (PRODOSS) üyeleri, zirvede Türk bayrağı açtı. Etkinlik lideri Olcay Başel, Pilottepe tırmanışını 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı anısına yaptıklarını söyledi. Başel, şöyle dedi:
"19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı anısına yapılan bu tırmanış kar üzerinde ve tamamen kış koşullarında gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan 24 sporcumuzun tamamı tırmanışı başarıyla tamamladı. Performans gerektiren bu tür parkurlar daha büyük zirveler için hazırlık amacı ile yapılmaktadır. PRODOSS Dağcılık kolu olarak zor ve performans gerektiren bu tür parkurları zaman içerisinde gerçekleştirmeye çalışacağız."

Toroslara 19 Mayıs YürüyüşüToroslara 19 Mayıs Yürüyüşü

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler