YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alman öğrenciler Ünye'de idarecileri ziyaret etti

Almanya’nın Seifhennersdorf şehrinden '2011 Yılı Değişim Programı' kapsamında Ünye’ye gelen öğrenciler, ilçede yönetici ziyareti gerçekleştirdi,...

Alman öğrenciler Ünye'de idarecileri ziyaret etti

Almanya’nın Seifhennersdorf şehrinden '2011 Yılı Değişim Programı' kapsamında Ünye’ye gelen öğrenciler, ilçede yönetici ziyareti gerçekleştirdi, şehri gezdi.
Türk okullarının ve Türk eğitim sisteminin tanıtılması, idari yönetimle tanışma, İslam kültürünün ve Türk geleneklerinin tanıtılmasını amaçlayan 2011 Yılı Değişim Programı kapsamında Almanya’nın Seifhennersdorf şehrinden 8'i kız 3'ü erkek olmak üzere 11 öğrenci ve 2 öğretmenden oluşan grup, Ünye’ye geldi.
Gymnasium Seifhennersdorf Okulu öğrenci ve öğretmenlerine, Ünye Mehmet Refik Güven Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Mustafa Terzioğlu, öğretmenler ve öğrenciler eşlik etti. 21–29 Eylül tarihleri arasında Ünye’de kalacak olan grup bugün Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu’nu ziyaret etti.
Eğitime her zaman destek verdiklerini söyleyen Başkan Arpacıoğlu, “2 ülke arasında kültür alış verişi sağlamak, gelenek ve görenekleri öğrenmek amacıyla Ünye’ye gelen kardeş okulumuza hoş geldiler demek istiyoruz. Türkiye her zaman gençlerimize açık. Eğitimin sosyal belediyecilikte önemli bir yeri var. Biz de gereken desteği eğitim konusunda veriyoruz, vermeye devam edeceğiz.” dedi.
Kardeş okul öğrencileri, ziyaretin ardından şehir gezisi yaptı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler