YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eski Muhtarı Akrabası Vurdu

Ordu'nun Ünye ilçesinde bir kişi tabancayla vurularak öldürüldü.Edinilen bilgiye göre, Ünye’nin Liseler Mahallesi Minibüs Garajı’nda...

Ordu'nun Ünye ilçesinde bir kişi tabancayla vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Ünye’nin Liseler Mahallesi Minibüs Garajı’nda çay bahçesinde oturan Zekeriya Kuyumcu (51), saat 10.00 sıralarında amcasının oğlu Ramazan Kuyumcu (60) tarafından tabancayla ateş edilerek vuruldu. Ağır yaralanan ve olay sonrası ambulansla Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Zekeriya Kuyumcu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerinde 6 boş mermi kovanını bulunurken, Zekeriye Kuyumcu’nun biri ensesine ve 3’ü sırtına olmak üzere 4 kurşun isabet etiği öğrenildi.

Saldırıyı gerçekleştiren Ramazan Kuyumcu’nun olay yerinden kaçarken Minibüs Garajı’nda bulunan zabıta noktasında oturan trafik polisi tarafından yakalanarak Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekiplerine teslim edildi.

Akkuş ilçesi Muratlı köyü eski muhtarı olan Zekeriya Kuyumcu’yu vuran Ramazan Kuyumcu’nun amcasının oğlu olduğu ve yol verme yüzünden aralarında bir süredir husumet bulunduğu öğrenildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler