YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gazeteci, 12.12.12’de Nikah Masasına Oturunca Kendisi Haber Oldu

Türkiye’nin her tarafından olduğu gibi bazı çiftler nikah masasına oturmak için 12.12.12’yi tercih ederken, Ordu’da...

Gazeteci, 12.12.12’de Nikah Masasına Oturunca Kendisi Haber Oldu

Türkiye’nin her tarafından olduğu gibi bazı çiftler nikah masasına oturmak için 12.12.12’yi tercih ederken, Ordu’da nikah masasına gazeteciler oturunca ilginç görüntülerde ortaya çıktı.

TV 52 televizyonu muhabiri olan Fatma Meltem Naz ile aynı televizyonda çalışan Sefat Yılmaz, nikah masasına 12.12.12 saat 12.00’da oturdu. Ordu Belediyesi Evlendirme Dairesinde kıyılan nikaha TV 52 Genel Yayın Yönetmeni Akın Çiçek ve televizyon çalışanları, basın mensupları ile Naz ve Yılmaz aileleri katıldı. Çiftin nikahını Ordu Belediyesi Nikah Memuru Serdar Piroğlu, kıyarken şahitliklerini Akın Çiçek ve Mehmet Erişti yaptı.

Çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, nikah sonrasında masanın üzerindeki mikrofonları eline alan Naz, “Bugün 12.12.12 ve sayıları ile birlikte özel bir gün. Mesai arkadaşım ve şimdi eşim olan Sefat Yılmaz ile bugün nikah yaptırmak istedik. Çok mutluyum. Çok şaşkınım. Ben de televizyon habercisiyim. Bugün burada sunum yaparak nikaha başlamak isterdim. Kendi haberimi sunarak sizlere sürpriz yapmak isterdim. Ama heyecandan ona bile fırsat kalmıyormuş. Geçtiğimiz yıl sevgililer gününde böyle bir şeye şahit olmuştum ama o zaman karşı taraftaydım. Haber yapan kişiydim. Hiç bu tarafı düşünmeden bir an önce karşı tarafın duygularını alalım kısmındaydım ama bu taraftan bakıldığından hiçte kolay değilmiş” diyerek eşi Sefat Yılmaz’a mikrofonu uzatarak soru sormaktan da geri kalmayarak düşüncelerini sordu. Yılmaz da, “Bende çok mutluyum. Böyle bir tarihte evlenmek gerçekten çok güzel. Heyecanlıyım nikahımıza katılanlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler