YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kendisini taciz edeni öldürdü

Ordu’nun Akkuş İlçesi’nde Sevgi F. bir yıl önce kendisini kaçıran ve sürekli taciz ettiğini öne sürdüğü Murat Kuzucu’yu öldürdü.

Kendisini taciz edeni öldürdü

Ordu’nun Akkuş İlçesi’nde 27 yaşındaki Sevgi F. bir yıl önce kendisini kaçıran ve sürekli taciz ettiğini öne sürdüğü 41 yaşındaki Murat Kuzucu’yu tabancayla 9 kurşun sıkarak öldürdü. Gözaltına alınan Sevgi F., "Namusum için vurdum" dedi.

Olay Ordu’nun Akkuş İlçesi Çayıralan mevkisinde dün meydana geldi. İddiaya göre Sevgi F., Antalya’da ikamet eden Murat Kuzucu tarafından bir yıl önce kaçırıldı. Kuzucu’nun evli olduğunu öğrenince ailesi, Antalya’ya giderek kızlarını alıp Ordu’nun Akkuş İlçesi’ne geri getirdi. Ancak Murat Kuzucu, peşini bırakmayarak sürekli telefonla taciz etmeye devam etti. Dün Antalya’dan 07 KJ 755 plakalı otomobille gelen Murat Kuzucu, konuşmak istediğini söyleyerek Sevgi F.’yi çağırdı. İkili otomobilde konuşmaya başladı. Konuşmanın tartışmaya dönüşmesi üzerine , Sevgi F., yanında getirdiği tabancayla kurşun yağdırdı. Vücuduna 9 kurşun isabet eden Kuzucu olay yerinde hayatını kaybetti. Sevgi F.’de yoldan geçen bir araca binerek jandarmaya gidip teslim oldu.

NAMUSUM İÇİN VURDUM

İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Sevgi F., Murat Kuzucu’nun 1 yıl önce kendisini kaçırdığını, evli olduğunu öğrenince ailesi tarafından geri getirildiğini söyleyerek, "Kaçırma olayının ardından peşimi bırakmadı. Sürekli telefonla taciz ediyordu. Bir türlü kurtulamayınca görüşmeyi kabul ettim ve namusum için vurdum" dedi.

Sevgi F. ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler