YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ordu’Da Korkutan Yangında 5 Bina Zarar Gördü

ORDU’nun Altınordu İlçesi’nde gece yarısı ahşap kullanılmayan  2 katlı bina, çıkan yangında kullanılmaz hale gelirken, etrafındaki 4 binada da maddi

Ordu’Da Korkutan Yangında 5 Bina Zarar Gördü

– ORDU’nun Altınordu İlçesi’nde gece yarısı ahşap kullanılmayan 2 katlı bina, çıkan yangında kullanılmaz hale gelirken, etrafındaki 4 binada da maddi hasar meydana geldi.

Yangın Altınordu İlçesi’ne bağlı Aziziye Mahallesi Bilal Köyden Sokak üzerinde meydana geldi. Cemalettin B. ile Nizamettin B.’ye ait boş kullanılmayan yarısı ahşap olan 2 katlı binada, yangın çıktı.Yangının kısa sürede büyümesi üzerine alevler etraftaki binalara da sıçradı. Binalarda kalan vatandaşlar ekipler tarafından hızlı şekilde tahliye edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu yangın güçlükle kontrol altına alınarak, çevresindeki binalarda tamamen yanmaktan kurtarıldı. Yanan bina tamamen kullanılmaz hale gelirken, çevresindeki 4 binada da maddi hasar oluştu.

Aziziye Mahallesi Muhtarı Selami Akarsu, “Çok şükür can kaybımız ve yaralımız yok. Yangın fark edilince çevredeki binalardaki vatandaşları hızlı şekilde tahliye ettik. İtfaiye ve polis ekiplerimiz olay yerine gelerek yoğun şekilde çalışma yaptı. Yanan bina tamamen kullanılmaz halde, etrafındaki bazı binalarda da maddi hasar oluştu. Bina boş ve kullanılmayan bir binaydı” dedi.Yangının neden çıktığı henüz bilinmezken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Ordu’Da Korkutan Yangında 5 Bina Zarar GördüOrdu’Da Korkutan Yangında 5 Bina Zarar Gördü

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler