YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Orduspor-Denizlispor: 2-1

Nedim KOVAN/ORDU, STAT: 19 Eylül HAKEMLER: Onur Karabaş ORDUSPOR: Fomichev DENİZLİSPOR: Kazım GOLLER: Dk.64 Tandia, Dk.66 Yusuf KIRMIZI KARTLAR: Dk.73 Ziya

Orduspor-Denizlispor: 2-1

Nedim KOVAN/ORDU, STAT: 19 Eylül
HAKEMLER: Onur Karabaş ORDUSPOR: Fomichev DENİZLİSPOR: Kazım GOLLER: Dk.64 Tandia, Dk.66 Yusuf KIRMIZI KARTLAR: Dk.73 Ziya SARI KARTLAR: Adem PTT 1'inci Lig'de Orduspor evinde oynadığı maçta Denizlispor'u 2-1 mağlup etti.
12'nci dakikada ceza sahası içine gönderilen topa Mehmet gelişine vurdu. Kaleci gole izin vermedi.
17'nci dakikada Denizlisporlu Mehmet, arkadan Yasin’e yaptığı hareket sonrasında kırmızı kartla oyundan atıldı.
33'üncü dakikada Denizlispor serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Fatih, plase bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 1-0.
59'uncu dakikada sol kanattan gelişen Orduspor atağında Hüsamettin’in şutu direğin yanından auta gitti.
64'üncü dakikada Umut'un ara pasında topla buluşan Tandia, düzgün bir vuruşla skora topu ağlarla buluşturdu: 1-1.
66'ncı dakikada Denizlispor ceza alanında yaşanan karambolde topu önünde bulan Yusuf, sert ve düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 2-1.
73'üncü dakikada Genkov’a faul yapan Ordusporlu Ziya, 2’nci sarıdan sonra kırmızı kartla oyundan atıldı. Karşılaşma Orduspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

FOTOĞRAF

Orduspor-Denizlispor: 2-1Orduspor-Denizlispor: 2-1

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler