YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Orduspor'a Moral Ziyareti

 Ordu Valisi Kenan Çiftçi, beraberinde bazı sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve iş adamlarıyla Orduspor'a moral ziyaretinde bulundu. 

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, beraberinde bazı sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve iş adamlarıyla Orduspor'a moral ziyaretinde bulundu. Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarette konuşan Vali Çiftçi, Orduspor'un oynadığı her maçta atılan gollere oyuncular kadar kendilerinin de sevindiğini söyledi. Orduspor'un daha büyük başarılar elde etmesi noktasında tüm Orduluların katkı vermeye hazır olduğunu ifade eden Vali Çiftçi, şöyle konuştu: "Tabi ekonomik olarak bazı zorluklar yaşanıyor. Buraya gelmeden Ordu Ticaret ve Sanayi Odası başkanımız ve bazı iş adamlarımızın önerileri oldu. Bunları değerlendiriyoruz. Hatta arkadaşlarımızdan bazıları gelen talepler üzerine hemen gerekli katkıyı vermişler. Ben inanıyorum ki Ordulu olan herkes Orduspor'a destek vermek için tüm çaba ve gayreti gösteriyor." - "Bu tablo bizi sevindirdi" Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise "Bu tablo bizi fazlasıyla sevindirdi" dedi. Başarıya inanmış bir oyuncu topluluğuna sahip olduklarını anlatan Sözeri, şöyle devam etti: "Oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum. Onlar kısa sürede bu birlikteliği sağladılar. Biz inanıyoruz ki başarılı oldukça şehrin ileri gelenleri daha fazla destek olacaktır. Her şey başarı ile orantılı. O yüzden biz hiç rehavete kapılmadan sonuna kadar bu yarışın içinde olmak istiyoruz. İnşallah da böyle devam edecek." Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Adem Türkmen de oyuncuların sezon başında kulübün mali tablosunu bilerek hareket ettiklerini dile getirdi. Vali Çiftçi'ye ziyaretinden dolayı teşekkür eden Türkmen, "Sizin buraya gelmeniz müthiş bir adım oldu. Bu tür oluşumlarla biz ligi tamamlayabiliriz. Çünkü isimlere bakarsanız çok pahalı bir kadro ama aynı zamanda da çok anlayışlı bir kadro. Sizlerde destek olursanız işimiz kolaylaşacaktır" diye konuştu. Konuşmaların ardından Vali Çiftçi, oyuncular ve teknik kadroya tatlı ikram ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler