YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Orduspor'da Bayramlaşma-Kulüp Basın Sözcüsü Yıldırım: "Gaziantepspor Karşılaşmasını Bayramhavasında Yaşayıp, 3 Puanı Almak Istiyoruz"

Orduspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular bir araya gelerek bayramlaştı.

Orduspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular bir araya gelerek bayramlaştı.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde gerçekleştirilen bayramlaşma programına teknik heyet ile oyuncuların yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Hasan Çebi, Murat Gürsoy, Levent Yıldırım, Hakan Şahin, Tamer Aktaş ve Coşkun Memiş de katıldı.

Teknik heyete ve futbolculara yönelik bir konuşma yapan Kulüp Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, bayram coşkusunu hep birlikte yaşadıklarını belirterek, "Bayramınızı coşku ile kutluyoruz. Ordu'da herkes sizlerle gurur duyuyor. Bayram dolayısıyla ülkemizde birlik ve beraberlik adına güzel bir heyecan oluşuyor. Bu heyecanı sizlerle paylaşmak için buradayız" dedi.

Orduspor'un çok güzel bir şekilde ligde ilerlediğini ve hafta sonu deplasmanda oynanacak Gaziantepspor maçında başarılar dilediğini ifade eden Yıldırım, şunları kaydetti:

"Sizlerden çok şey bekliyoruz. İnşallah bundan sonraki tüm mücadelelerinizde kardeşlik içerisinde başarılı olmanızı diliyoruz. Gaziantepspor karşılaşmasını bayram havasında yaşayıp, 3 puanı almak istiyoruz. Bu maçı alacağımızdan en ufak bir kuşkumuz yok."

Oyuncular adına söz alan takım kaptanı Ali Çamdalı ise, en kötü günlerinin böyle olmasını dileyerek, "İnşallah bayram, Gaziantepspor karşısında da bize uğurlu gelir. Bayram tadı ile oradan döneriz. Birlik ve beraberliğimiz sadece bayramda değil her zaman olacaktır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurban kesildi.

Muhabir: Eyüp Elevülü

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler