YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Orduspor'da Transfer

Türkiye Kadınlar Birinci Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Orduspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Gülizar Sezer ile 1 yıllık anlaşma sağladı.

Türkiye Kadınlar Birinci Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Orduspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Gülizar Sezer ile 1 yıllık anlaşma sağladı. Takım Başantrenörü Alper Durur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdiklerini belirtti. Daha önce bir çok oyuncuyla kadrolarını güçlendirmeye çalıştıklarını ifade eden Durur, "Gülizar Sezer uzun forvet olarak takımda yer alacak. Oyuncumuz Galatasaray altyapısından yetişmiş olup daha önce Erdemir, Ceyhan ve Kocaeli takımlarında forma giymiştir. Oldukça tecrübeli olan oyuncumuzla 1 yıllık anlaşma sağladık. Transfer camiaya hayırlı olsun" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler