YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ordusporlu Futbolcular Yeni Sezon Için Umutlu

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da futbolcular Ufukhan Bayraktar ve Martin Mutumba, takımı yeniden Süper Lig'e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Ordusporlu Futbolcular Yeni Sezon Için Umutlu

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da futbolcular Ufukhan Bayraktar ve Martin Mutumba, takımı yeniden Süper Lig'e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Ordu ekibinin defans oyuncusu Bayraktar, Durugöl Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi çok güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirtti. Sezona Kayserispor maçıyla başlayacaklarını hatırlatan Bayraktar, "Lige nasıl başlarsan hep öyle gider. Biz geçen sene de lige çok iyi başlamıştık. Bu sefer de Kayserispor maçımız var. İnşallah bu maçtan da galip gelip lige iyi başlamak istiyoruz" dedi. Orduspor'un fikstürünü değerlendiren Bayraktar, şunları söyledi: "İlk dört haftada üç maçımız Süper Lig'den düşen takımlar ama bizim için önemli değil. Biz sahaya çıkıp elimizden geleni yapacağız. Biz geçen sene gerçekten direkten döndük. Çok uğraştık, çok istedik ama olmadı. Kayserispor da yeniden doğmak ve lige tekrar dönmek isteyecektir. Buraya tahmin ediyorum ki bizi yenmek için gelecektir ama kolay lokma olduğumuzu düşünmüyorum. Galip geleceğimizi düşünüyorum çünkü bunun için sahaya çıkacağız, bunun için oynayacağız. Hedefimiz var, o da Süper Lig. Bunun için de her şeyimizi sahaya yansıtacağız." Kayserispor maçını kazanmaları halinde öz güvenlerinin artacağını vurgulayan Bayraktar, "Biz bunu başarmaya çalışacağız. Yani ligden düşmüş, kafaya oynamış, güçlü rakipler, bizim için hiç önemli değil" diye konuştu. Bayraktar, ligde geçen sezon güçlü ekipleri yendiklerini anımsatarak, "Bu ligde yetenek oynamıyor, mücadele oynuyor, hırs oynuyor. Biz bunu sahaya yansıtacağımızı düşünüyorum. İnşallah başarılı oluruz" dedi. - Martin Mutumba'nın açıklaması Orta saha oyuncusu Martin Mutumba ise Orduspor'da forma giyeceği için mutlu olduğunu belirterek, "İlk hedefim, güzel futbol oynayarak Orduspor'u şampiyonluğa ulaştırmak" ifadesini kullandı. Mutumba, "Hedefimiz, Kayserispor'u yenerek lige güzel başlangıç yapmak" dedi.

Ordusporlu Futbolcular Yeni Sezon Için UmutluOrdusporlu Futbolcular Yeni Sezon Için Umutlu

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler