YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ordusporlu Stancu'nun Sağlık Durumu

Orduspor'un Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta sonu Kardemir Karabükspor ile oynadığı maçta sakatlanan Rumen futbolcu Bogdan Stancu'nun, Sanica Boru

Orduspor'un Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta sonu Kardemir Karabükspor ile oynadığı maçta sakatlanan Rumen futbolcu Bogdan Stancu'nun, Sanica Boru Elazığspor maçında özel bir bandajla forma giyebileceği bildirildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Rumen futbolcu Bogdan Stancu'nun İstanbul'da sağlık kontrolünden geçtiği ifade edildi.

Stancu'ya muayene sonucu 'sol omuz eklem grade 2 yırtığı' teşhisi konulduğunun belirtildiği açıklamada, tedavisine başlanan oyuncunun özel bir bandajla hafta sonu deplasmanda oynanacak Sanica Boru Elazığspor maçında forma giyebileceği kaydedildi.

Muhabir: Hayati Akçay

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler