YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Perşembe'ye düşen göktaşı paniğe neden oldu

Ordu'nun Perşembe ilçesinde gece saatlerinde görülen göktaşı paniğe sebep oldu.

Perşembe'ye düşen göktaşı paniğe neden oldu

Ordu'nun Perşembe ilçesinde gece saatlerinde görülen göktaşı paniğe sebep oldu. Güvenlik kameraları tarafından görüntülenen olayda gökyüzü bir anda meteorla aydınlandı. Kameranın bulunduğu bölgenin yaklaşık 5 kilometre uzağında gerçekleşen olay Karadeniz'in üzerinde son buldu. Saat 22.00 sıralarında meydana gelen olay esnasında bir iş yerinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Hakan Cesur, önce küçük bir sarsıntı hissettiklerini ve dışarıya çıktıklarında gök yüzünün bir anda aydınlandığını kaydetti.

Bir alev topunun gökyüzünden denize doğru indiğini anlatan Cesur, hemen televizyonu açıp Türkiye'de bir şey olup olmadığına baktığını kaydetti.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler