YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye Cumhurbaşkanını Seçiyor

 BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi ve eski Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu, "On ikinci cumhurbaşkanımız, millete hayırlı olsun" dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanını Seçiyor

BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi ve eski Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu, "On ikinci cumhurbaşkanımız, millete hayırlı olsun" dedi. Karapınar Mahallesi'ndeki Çıraklık Mesleki Eğitim Merkezinde eşi Gönül Gündoğdu ile 1171 nolu sandıkta oyunu kullanan Gündoğdu, yaptığı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti devletinin on ikinci cumhurbaşkanını seçmek için sandık başına gittiklerini söyledi. Halkın 90 yıl sonra ilk kez kendi cumhurbaşkanını seçtiğini ifade eden Gündoğdu, "Öğrendiğim kadarıyla seçime katılım çok iyi gidiyor. İnşallah yüzde 80 civarlarında bir katılım olacak. Bu seçimin özelliği, millet Cumhuriyet tarihinde ilk kez kendi elleriyle cumhurbaşkanını seçiyor. On ikinci cumhurbaşkanımız, millete hayırlı olsun" diye konuştu.

Türkiye Cumhurbaşkanını SeçiyorTürkiye Cumhurbaşkanını Seçiyor

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler