YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Ünye Otogarı Türkiye’de Ilkler Arasına Girecek Bir Proje'

Ordu'nun Ünye ilçesinde yapımı devam eden otogar çalışmalarını yerinde inceleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu,...

'Ünye Otogarı Türkiye’de Ilkler Arasına Girecek Bir Proje'

Ordu'nun Ünye ilçesinde yapımı devam eden otogar çalışmalarını yerinde inceleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Karadeniz’in incisi olan Ünye’ye yakışır bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Otogarın toplam 24 dönümün üzerinde oturduğunu anlatan Başkan Arpacıoğlu, “Bu otogar sadece bugünü değil gelecek yılları da kapsayacak şekilde hazırlanmış bir otogardır. Bölgemizde bir ilk olacağına inandığımız, hatta Türkiye’de ilkler arasına gireceğine inandığımız bir projedir. Bu otogarın hem fonksiyonel olarak kullanımında hem yer seçiminde hem de göreceği işler ve estetik bakımından farklı olacağına inanıyoruz. Çevre yolu ve sahil yoluyla birleşen bir noktada olmasına özen gösterdik. Otobüslerimizde artık sahil yolunu kullanmayacağı için otogarımız çok ideal bir yer seçimi yapılarak gerçekleştirilecek.” dedi.

Çalışmaların temmuz ayında biteceğini söyleyen Arpacıoğlu, “Projelerde destek veren başta Ünyeli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler