YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

OSMANİYE (AA) - Kadirli Belediyesi Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla esnafa Türk Bayrağı ve Atatürk posteri hediye etti.

OSMANİYE - Kadirli Belediyesi Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla esnafa Türk Bayrağı ve Atatürk posteri hediye etti. Belediye Başkanı Ömer Tarhan, ziyaret ettiği Atatürk Caddesi'ndeki esnafa 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Türk Bayrağı ve Atatürk posteri hediye etti. Tarhan, ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, esnafın bayramını bu şekilde kutlamak istediklerini belirterek, şunları söyledi: "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla esnaflarımızı ziyaret ederek, ulusal kurtuluş mücadelemizin kahramanı, cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ün posterini hediye ederek manevi değeri yüksek armağan vermenin mutluluğu yaşıyoruz. Bu günleri bize sağlayan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarına hepimiz minnettarız. Nur içinde yatsınlar. Allah, bizlere bir daha böyle İstiklal Marşı yazdırmayı nasip etmesin. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun." Esnafl ise ziyaretten ve hediyelerden dolayı Tarhan'a teşekkür etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler