YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Asarkaya: Eğitilmiş insanların sayısı arttıkça terör kendiliğinden bitecektir

Eğitim Bir-Sen Osmaniye Şube Başkanı Erdoğan Asarkaya eğitilmiş insanların sayısı arttıkça terörün de kendiliğinden biteceğini...

Asarkaya: Eğitilmiş insanların sayısı arttıkça terör kendiliğinden bitecektir

Eğitim Bir-Sen Osmaniye Şube Başkanı Erdoğan Asarkaya eğitilmiş insanların sayısı arttıkça terörün de kendiliğinden biteceğini söyledi.
Asarkaya, son günlerde PKK terör örgütü tarafından kaçırılan öğretmenlerin kendilerini derinden üzdüğünü belirterek tepkisini dile getirdi.
Terör örgütünün bölgede okuyan, kendini geliştiren, sorgulayan bireyler istemediğine dikkat çeken Asarkaya bu anlamda meslektaşlarının kaçırılmalarının oldukça manidar olduğunu kaydetti.
Erdoğan Asarkaya, “Diyarbakır'ın Hazro İlçesi'ne bağlı Çiftlibahçe Köyü Canaydın İlköğretim Okulu öğretmeni Ahmet Ürün ve Elazığ’ın Arıcak ilçesine bağlı Yoğunbilek Köyü İlköğretim Okulunda görev yapan Gökhan Yıldız, Abdullah Karan, İrfan Sarıkaya ve İsmail Yücel’in terör örgütü mensuplarınca kaçırılmış olmaları tüm ülkemizi derinden üzmüştür. Tek amacı insan eğitmek olan meslektaşlarımızın kaçırılmaları oldukça manidardır. Terör örgütü bölgede okuyan, kendini geliştiren, sorgulayan bireyler istememektedir. Bu amaçla bölge insanına hizmet vermeye çalışan fedakâr arkadaşlarımızı kaçırmış ve gerçek yüzünü bir kez daha ortaya çıkarmıştır.” dedi.
Son zamanlarda tırmanışa geçen terör olaylarının eğitimci meslektaşlarını yıldırmayacağını kaydeden Asarkaya, “Terör, eğitilmiş insanların sayısı arttıkça, kendiliğinden bitecektir. Bu inanç ve azimle yoluna devam eden eğitimci kardeşlerimizin zor şartlarda vermiş oldukları mücadele takdire şayandır. İnsan yetiştirme amacıyla yola çıkan, karşılaştıkları her güçlüğe azim ve kararlılıkla karşı koyan ve bu kutlu mücadeleyi verirken terör örgütü mensuplarınca kaçırılan öğretmen arkadaşlarımıza yapılan bu zulmü nefretle kınıyoruz." diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler