YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Defterdar Gök'ten TÜMSİAD'a Ziyaret

OSMANİYE (AA) - Osmaniye Defterdarı Tahir Gök, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şubesi'ni ziyaret etti.

Osmaniye Defterdarı Tahir Gök, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Osmaniye Şubesi'ni ziyaret etti. Gök, ziyarette yaptığı konuşmada, kamu harcamalarının en önemli finansmanının vergi olduğunu belirtti. Vatandaşların, vergi dairesinden memnun ayrıldığını gördüğünde mutlu olduğunu ifade eden Gök, şunları kaydetti: "Anayasamızda herkes mali gücüne göre vergi ödemekle mükelleftir. Ülkemiz hak ettiği yere, ödenen vergilerle gelecektir. Vergi ödemek vatandaşlık görevi olduğundan herkese bu anlamda önemli sorumluluklar düşüyor. Kayıtlı ekonomiye geçiş süreci ile vergi tabana yayılacak, vergide adalet sağlanacak, vergi yükü azalacaktır. Sağlam ve sürdürülebilir gelir kaynaklarıyla kamu harcamaları finansa edilecek, ekonomik istikrarsızlık ortadan kalacak, toplumda rüşvet ve yolsuzluk önlenecek." TÜMSİAD Şube Başkanı Murat Özkardeş ise vergi bilincinin oluştuğuna inandığını söyledi. Bir ülkenin kalkınmasında en önemli unsurun vergi olduğunu ifade eden Özkardeş, "Bizler, vergiyi bir vatan borcu olarak gören bir milletin evlatlarıyız. Vergi severek ve isteyerek verildiğinde kutsaldır. Vergisini ödeyerek ülkenin gelişmesine ve kalkınmasına katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler