YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Destici: Operasyonlar, Türkiye'yi İtibarsızlaştırdı

İbrahim EMÜL/ OSMANİYE, Genel Başkan Destici, partisinin Osmaniye il kongresinde yaptığı konuşmada, 14 Aralık operasyonunu değerlendirdi. Destici, "Kim hukukun dışına

Destici: Operasyonlar, Türkiye'yi İtibarsızlaştırdı

İbrahim EMÜL/ OSMANİYE, Genel Başkan Destici, partisinin Osmaniye il kongresinde yaptığı konuşmada, 14 Aralık operasyonunu değerlendirdi. Destici, "Kim hukukun dışına çıkarsa çıksın elbette ki hukuk içerisinde ona hesabın sorulmasından yanayız. Devlet kendi vatandaşına, gazetecisine, televizyoncusuna, basın mensubuna, emniyet görevlisine, dizi senaristine kumpas kurmaz. Onlar kursa bile devlet kurmaz" dedi.
Devleti yönetenlerin hukukun dışına çıkamayacağını belirten Destici, Türkiye'nin algı ve psikolojik operasyonlarla meşgul edildiğini belirterek, "Bu operasyonlar muhataplarına verdiği zarardan ziyade Türkiye Cumhuriyeti'ne zarar vermiştir. Türk demokrasisine, medyamıza, basın özgürlüğüne zarar vermiştir. Dış dünyada, uluslararası arenada maalesef Türkiye'yi itibarsızlaştırmıştır. Büyük bir itibar kaybına yol açmıştır. Biz, Türkiye'de herkes özgür olsun istiyoruz. Bireysel hak ve özgürlüklerin önündeki engeller kaldırılsın istiyoruz. Basınımız medyamız özgür olsun, hukuk adamlarımız tarafsız ve bağımsız olsun, Türkiye'de muhalefet susturulmasın ve milli irade tam olarak sandığa yansısın istiyoruz. Bu açıkça siyasi bir operasyondur. Ve sadece basına yapılmamıştır, bu Türkiye'deki bütün muhalefete yapılmıştır" diye konuştu.
ÇÖZÜM SÜRECİ
Parti olarak çözüm sürecinin, bir müzakere ve pazarlık süreci olduğunu her platformda dile getirdiklerini belirten Destici, şöyle konuştu:
"Ben şimdi Türkiye'yi yönetenlere, Sayın Cumhurbaşkanına, Başbakana sesleniyorum, 'Hani müzakere yoktu, müzakere taslağı yoktu? Hani Türkiye'nin bir bölgesinin özerkleştirilmesi, hani Apo başta olmak üzere PKK'lılara af yoktu? Çıkın bu millete açıkça bu müzakere taslağı içinde ne var yüreğiniz yetiyorsa açıklayın. Bu süreçle ilgili ne söylemişlerse hepsi aldatmaca ve kandırmaca çıktı. Çıksınlar bunun böyle olmadığını söylesinler. Söyleyemezler çünkü aynen bizim söylediğimiz gibi. Biz BBP olarak inanmadığımız hiçbir şeyi bugüne kadar söylemedik. Onun için asla milletimizi aldatmadık, kandırmadık, bundan sonra da aldatmayacağız kandırmayacağız. Çünkü bizim birinci önceliğimiz oy değil, bizim birinci önceliğimiz milletimiz ülkemiz ve onun dışında Allah'ın rızasını kazanmaktır."

FOTOĞRALI

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler