YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ POLİSTEN KAÇARKEN 10 METRE YÜKSEKLİKTEN ATLADI

- OSMANİYE'nin Kadirli İlçesinde polisin dur ihtarına uymayıp motosikletiyle kaçan ehliyetsiz sürücü takipten kurtulmak için 10 metre yükseklikten dereye atladı.

- OSMANİYE'nin Kadirli İlçesinde polisin dur ihtarına uymayıp motosikletiyle kaçan ehliyetsiz sürücü takipten kurtulmak için 10 metre yükseklikten dereye atladı. Ayağı kırılan İsmail Akyola hastaneye götürülüp tedaviye alındı. Savrun Mahallesinde motosikletiyle giderken, polisler kasksız sürücü İsmail Akyola'ya (34) dur ihtarında bulundu. Ehliyetsiz olduğu öğrenilen İsmail Akyola, polisin ihtarına uymayıp motosikletiyle kaçmaya başladı. Bir süre kovalamacanın ardından Kadirli Belediyesi hizmet binası arkasında motosikleti bırakan Akyola 10 metre yükseklikteki Bülbül Deresi'ne atladı. Ayağı kırılan Akyola için olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri çağrıldı. Ekiplerin dere içerisindeki kurtarma çalışmaları sonunda yaralı Akyola ambulansla Kadirli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İsmail Akyola'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Ehliyetsiz olduğu için polisten kaçtığını söyleyen İsmail Akyola, "İlk defa bugün motosiklete bindim" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler