YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşi Tarafından Öldürtülen Kişinin Kardeşi: Ağabeyimle Ilgili Yazılanlar Iftiradır

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, Kemal Toprak, ağabeyinin neden öldürüldüğünü bilmediğini, halen defnedilmediğini de belirterek şunları söyledi: "Ağabeyimle ilgili bazı gazetelerde yazılanlar tamamen asılsız

Eşi Tarafından Öldürtülen Kişinin Kardeşi: Ağabeyimle Ilgili Yazılanlar Iftiradır

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, Kemal Toprak, ağabeyinin neden öldürüldüğünü bilmediğini, halen defnedilmediğini de belirterek şunları söyledi:
"Ağabeyimle ilgili bazı gazetelerde yazılanlar tamamen asılsız ve iftiradır. 'Gelinini taciz etti' sözü ise tamamen asılsız olup bu konuda yasal haklarımızı arayacağız. Biz 35 yıldır Osmaniye sanayisinde esnaflık yapıyoruz. Bir iftira olayı yaşıyoruz, ağabeyimi tuzağa düşürdüler. Ne amaçla öldürüldüğünü hala anlayabilmiş değiliz. Cenaze hala Adana Adli Tıp Kurumu'nda bulunmaktadır. Ağabeyimin cenazesini almaya ve toprağa vermenin uğraşını verirken, ailemize atılan bir iftira bizleri derinden üzmüştür. Şu anda olayla ilgili 4 kişi cezaevinde bulunuyor, cinayetle ilgili polis gerekli çalışmaları yürütüyor. Bizi en çok üzen ise ailemize yapılan iftira olmuştur."
KİRALIK KATİLE ÖLDÜRTÜLMÜŞTÜ
Polis, kayıp başvurusu yapılan Şıh Mehmet Toprak'ın 2 Haziran'da ölmeden önce bindiği otomobilinde Haydar Kale ile Mehmet Güven adlı kişilerin parmak izini tespit edip gözaltına aldı. Suçlarını itiraf eden sanıkların gösterdikleri yerde de Şıh Mehmet Toprak'ın cesedi bulundu. Güven ve Kale'nin ifadeleri üzerine ölenin oğlu Ali ve annesi Mercan Toprak dahil 4 sanık tutuklanmıştı.

Gelinine Sarkıntılık Eden Kocasını Kiralık Katile ÖldürttüGelinine Sarkıntılık Eden Kocasını Kiralık Katile Öldürttü

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler