YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Güvenli Gelecek İçin Eğitimli Çocuk" Projesi

OSMANİYE (AA) - Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliğinde görevli memurlarla öğrenciler, "Güvenli Gelecek İçin Eğitimli Çocuk" projesi kapsamında piknik yaptı.

OSMANİYE - Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliğinde görevli memurlarla öğrenciler, "Güvenli Gelecek İçin Eğitimli Çocuk" projesi kapsamında piknik yaptı. TDP Büro Amirliği ekipleri tarafından Kadirli Ticaret Borsası'nın da katıkılarıyla düzenlenen etkinlikle, Aydınoğlu Tufanbey Ortaokulu öğrencileri Harkaçtığı köyündeki piknikte gönüllerince eğlenerek unutulmaz bir gün yaşadı. Öğrenciler, polis memurları ile top oynayarak, ip atladılar, halat çekme yarışması yaptılar. Yöresel oyunların yanı sıra çeşitli yarışmalar ve ikramların ardından köydeki müzenin de gezilmesiyle etkinlik sona erdi. TDP Büro Amirliğinde görevli polis memuru Zafer Bilgili, 2 yıldan bu yana sürdürdükleri proje kapsamında öğrencilere yönelik çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi. Etkinliklere katılan öğrencilerin çok mutlu olduğunu ve emniyet ile öğrenciler arasında köprü oluşturduğunu ifade eden Bilgili, şöyle konuştu: "Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü TDP Büro Amirliği olarak 'Güvenli Gelecek İçin Eğitimli Çocuk' projesi kapsamında Kadirli Ticaret Borsası'nın katkılarıyla Aydınoğlu Tufanbey Ortaokulu öğrencilerini Harkaçtığı köyüne getirdik. Öğretmenlerimizle onlara farklı bir eğitim vermeye çalıştık. Örneğin hırsızlık, yan kesicilik, dolandırıcılık ve trafikle ilgili eğitimler verdik." Ortaokul öğrencilerinden Hande Kıstı ise güzel ve unutulmaz bir gün yaşadıklarını belirterek, "Polislerin bizim için yaptığı çalışmalardan dolayı herkese teşekkür ederiz. Biz, hiç birşey yapmadan burada sadece oyun oynadık. Çok ama çok güzel bir gündü" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler