YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadirli'de 50 öğrenci yemekten zehirlendi

Efendi ERKAYIRAN / KADİRLİ Kadirli'nin Aşağıçiyanlı Köyü'ndeki Şehit Ahmet Birkaç İlköğretim Okulu'nda öğle yemeğini yiyen öğrenciler, bir süre sonra rahatsızlandı. 50

Kadirli'de 50 öğrenci yemekten zehirlendi

Efendi ERKAYIRAN / KADİRLİ Kadirli'nin Aşağıçiyanlı Köyü'ndeki Şehit Ahmet Birkaç İlköğretim Okulu'nda öğle yemeğini yiyen öğrenciler, bir süre sonra rahatsızlandı. 50 öğrencinin mide bulantısı şikayetiyle öğretmenlerinin yanına gitmesi üzerine okula çok sayıda ambulans gönderildi. Ambulanslarla Özel 7 Mart Hastanesi ve Kadirli Devlet Hastanesi'ne götürülen öğrenciler tedavi altına alındı. Yedikleri yemekten zehirlendikleri belirlenen öğrencilere serum bağlanırken, sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Hastanede öğrencileri ziyaret eden Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk, öğrencilerin hayati tehlikesinin bulunmadığını belirterek şöyle dedi:
"İlçemiz okullarından Aşağıçiyanlı Köyü Şehit Ahmet Birkaç İlköğretim Okulu'nda yaklaşık 50 öğrencimiz yedikleri yemekten gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere kaldırıldı. Öğrencilerimizin hayati tehlikeleri bulunmamakla birlikte, yedikleri yemeğin tahlililerinin yapılması için gerekli çalışmaları başlattık."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler